Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sziklakerti kiegészítők képes leírás - Sziklakert.tlap.hu
részletek »

Sziklakerti kiegészítők - Sziklakert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sziklakert.tlap.hu » Sziklakerti kiegészítők
Keresés
Találatok száma - 12 db
Centerkert - Halásztelek

Centerkert - Halásztelek

A Center Kert Kft a legmagasabb szintű térburkolatokkal, lábazatokkal és minden olyan kiegészítőkkel várja kedves ügyfeleit, érdeklődőit, ami egy igényes kertben nélkülözhetetlen. 2003-as alapításunk óta folyamatosan törekszünk arra, hogy professzionális termékeinkkel elégdetséget nyújtsunk kedves vásárlóinknak.

Darázsirtás sziklakertben

Darázsirtás sziklakertben

A hazánkban is honos, rendkívül agresszív német darázs gyakran rakja fészkét a sziklakertek rései, földlyukai közé. A lazán illesztett kövek és a puha talaj kombinációja adja a kitűnő fészkelőhelyet a német darazsaknak. Akár focilabda nagyságú fészek is lapulhat a kövek közt. Ne kisérletezzen házilagos irtással. Szakembereink teljes védőruhába, porozógépes befújatással irtják ki őket. Hivatkozzon a sziklakert.tlap.hu oldalra, 20% kedvezményt adunk Önnek. Várjuk hívását.

Diszkertem Webshop

Diszkertem Webshop

Igyekeztünk úgy kialakítani Online-áruházunkat, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az Önnek legmegfelelőbb termék kiválasztása és megrendelése. Továbbá e-mailben és telefonon is várjuk kérdéseiket, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és a lehető legrövidebb időn belül megválaszolják kérdéseiket.

Egyedi díszítésvilágú kerámia és kaspó

Egyedi díszítésvilágú kerámia és kaspó

Kerámia és kaspó kollekciók Dériné Vértes Zsuzsától, egzotikus és egyedi díszítésvilágú kertekhez, enteriőrökhöz, boltokhoz és más életterekhez. A világ minden tájáról inspirációt gyűjtő keramikus immár húsz éve készíti munkáit, ellátva kifinomult izlésű lakberendezőket, virág kereskedéseket, hírességeket egyaránt. Dériné Vértes Zsuzsa egyedi kaspó és kerámia kollekciói mostantól az interneten is elérhetővé válnak, akár inspiráció gyűjtéséhez, akár a munkák megvásárlásához hozzásegítve a kedves látogatókat...

Florimo termékek

Florimo termékek

A Matécsa Kertészeti Kft. Kecelen, 4 ha telephelyen, 5.000 m2 előkészítő- és raktárcsarnokaiban gyárt és forgalmaz virágföldeket, növényápolási termékeket. Munkatársaink elkötelezettsége és hozzáértése garantálja, hogy a FLORIMO termékek minősége megfeleljen az igényes vásárlók elvárásainak.

Kátai fenyőkéreg

Kátai fenyőkéreg

A mai nap fordulópont az Ön életében! Eljött az idő, hogy száműzze a gyomokat a kertjéből! A fenyőkéreg használatával akár 95-kal kevesebb lesz a gyom, és akár 50%-kal kevesebbet kell költenie az öntözésre! Ha megunta a gyomok ellen folytatott szélmalomharcot, akkor ideje váltani! Itt megtudhatja, hogy hogyan legyen sikeres Gyomgyilkos!

Komplett otthon

Komplett otthon

A Komplett-Otthon weboldalon a szerződött üzleti partnerek termékeinek bemutatása és árusítása történik. A weboldal két funkciót tölt be. A termékek egyik részét a weboldalon keresztül is meg lehet vásárolni, másik részének megvásárlása azonban csak a forgalmazó üzletben lehetséges.

Kovácsoltvas kerti kiegészítők

Kovácsoltvas kerti kiegészítők

15 évesen már saját műhelyt indítottam Pilisborosjenőn, ahol saját munkáim is voltak. Mivel lovakat is tartottunk, így később nagy gyakorlatra tettem szert a lovak mozgását javító terápiás gyógypatkolásban és az ügető- és galopp-pályán a versenylovak speciális patkolásában. Kezdő munkáim sütőkészletek, szőlőfuttatók, kapuk, kerítések voltak, majd csigalépcsők, épületrestaurálások, komplett fémszerkezeti restaurálások következtek.

Kutyakerítés

Kutyakerítés

Termékeink állatok ezreinek mentették meg az életét azáltal, hogy segítettek kijavítani olyan viselkedési problémákat, mint a haszonállatok vagy a vadak hajszolását, más házikedvencek vagy emberek megtámadását, veszélyes vagy egészségtelen anyagok elfogyasztását, gépjárművek kergetését, túlzott ugatást. Termékeink értékesek, mivel gyakran azon kutyák utolsó mentsvárát képviselik, amelyeket a viselkedési problémák miatt másképp valószínűleg el kellene pusztítani. A sikeres és hasznos eredményeknek köszönhetően sok szakember beleegyezett a használatába. A termékek nem okoznak sérülést az állatoknál Az állandó impulzus kellemetlen, ijesztő, de nem ártalmas vagy fájdalmas. A készülék célja nem az, hogy fájdalmat okozzon a házi kedvencnek, hanem az, hogy nevelje őt.

Hirdetés
Műkő figurák, szobrok

Műkő figurák, szobrok

Fehér cementből készült , fagyálló állatfigurákkal dekorálhatja sziklakertjét. Óriási választékunkból keresse meg az Ön ízlésének, kertje stílusának legmegfelelőbbet! Néhány jól elhelyezett állatfigura az egész család hangulatát javítja. Gyermekének ajándékozzon medvebocsot, pandát, kerti gólyát! A zöld növények között elhelyezett dísztárgyak felkeltik a gyermekek kíváncsiságát, ismeretszerzésre ösztönzi őket. A virágtartóval kombinált hattyú, beültetve sziklakerti növénnyel,izgalmasan illeszkedhet a sziklakert hangulatba. A kisróka, a teknősbéka család,a játszó kismacskák is színesíthetik a sziklakert érdekes nyugalmát.Béka vizköpő változatban , többféle méretben, jól kiegészíti a kövek, növények harmóniáját.Lapozza fel honlapunkat, válasszon és dekorálja kreatívan kertjét állatfiguráinkkal!

Öntözőrendszer tervező, öntözőrendszer telepítő

Öntözőrendszer tervező, öntözőrendszer telepítő

Szili Krisztián okleveles öntözőrendszer tervező vagyok. Tíz éve telepítek és tartok karban öntözőrendszereket. Budapesttől 120 km-es körzetben vállalok öntözőrendszer telepítést. Referenciáim vannak Budapesten, Győrben, Székesfehérváron, Siófokon, Veszprémben, Kecskeméten és Szolnokon. Az öntözőrendszer felmérését és az árajánlat készítést ingyenesen vállalom. Az oldalon részletesebb információkat talál az öntözőrendszer témájában. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól. Referenciaképeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek. Továbbá képeket nézhet meg az öntözőrendszer alkatrészeiről is. Lapom hasznos tanácsokkal látja el, hogy az öntöző választás sikeres legyen. Itt leírom az öntöző választási szempontokat. Állandó öntöző akcióval és két év öntöző telepítési és alkatrész garanciával várom az Ügyfelek érdeklődését!

Tmarkt öntözőrendszer elemek

Tmarkt öntözőrendszer elemek

Látogassa meg weboldalunkat, ahol számtalan különböző területre kínálunk megoldásokat a házzal, a kerttel kapcsolatos problémákra, illetve a mindennapi élet egyéb területeire. - Automata öntözőrendszerek forgalmazása, szaktanácsadás, és igény szerint kivitelezés (megoldások díszkertek, sziklakertek, parkok, stb. öntözésére) - Központi porszívó rendszerek, fali porszívók a legkorszerűbb, porcirkuláció mentes takarításhoz - Autó akkumulátorok rendkívül hosszú élettartammal - Víztisztító rendszerek a tisztább, egészségesebb életmódért - Automata garázsajtók a kényelmes parkolásért Tmarkt Kft. 2013 Pomáz, Határ út 8-14. és 1237 Budapest, Templom u. 29.

Tuti menü