Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kőgaléria, sziklakerti kövek képes leírás - Sziklakert.tlap.hu
részletek »

Kőgaléria, sziklakerti kövek - Sziklakert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sziklakert.tlap.hu » Kőgaléria, sziklakerti kövek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dísznövény és Kőturkáló - Nagykáta

Dísznövény és Kőturkáló - Nagykáta

A természetből származó termésköveket nem lehet teljesen azonos színben, vastagságban és minőségben állítani (mindegyik egyedi darab). A rétegek a bányászat során más árnyalatúak, vastagságúak minőségűek. Ebből adódóan az eltérés megengedett még akkor is, ha a szállítmány az előre bemutatott mintalapoktól eltér.

Jávorszky Kft. - Kecskemét

Jávorszky Kft. - Kecskemét

Amint az az alábbi fényképeken is látható, többféle kőből építhetünk sziklakertet. Sziklakerti köveink mellett figyelmükbe ajánljuk egyéb termékeinket is! Görgetegkő, falazókő építőkő, ablakpárkány is szerepel kínálatunkban.

Jura mészkő  - Budapest

Jura mészkő - Budapest

Burkolólap, gránit, márvány, térkő forgalmazásával ma már sokan foglalkoznak. Mi a megszokottól eltérő, egyedi termékkel szerettünk volna megjelenni. Ezért választottuk a Jurát. Termékkörünket úgy formáljuk, hogy Ön üzleteinkben megtalálhassa a mediterrán hangulatot idéző építőanyagokat.

Kertépítés minőségi betonburkolatból

Kertépítés minőségi betonburkolatból

Térkövek legolcsóbban, közvetlen a gyártótól. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járdalapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járdalapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járdalapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszilomb, a mosott felületű járdalapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Kőrakat Kft. - Dunaújváros

Kőrakat Kft. - Dunaújváros

Igaz, nem élünk a kőkorszakban - ám a történelem, mint tudjuk, időnként ismétli önmagát... Nos, nyugodt szívvel kijelenthetjük, a műanyag-korszaknak - bármennyire fejlett és nélkülözhetetlen iparág is - van alternatívája. Elsősorban azok számára, akik újra örömmel fedezik fel, hogy vissza lehet találni a természetes anyagokhoz: egyszerűen azért, mert kellemes olyan környezetben élni, amit ezekkel rendezünk hozzánk simuló egységgé. Mert másfajta életet élhet az, aki olyan miliőben töltődhet fel a napi hajsza után, amit fa, növények, víz - és természetesen Földünk egyik legősibb anyaga, a kő - határoz meg. Mi sem egyszerűbb, mint egy darabka természetet, visszafogott szépséget a kertbe, lakásba, házba varázsolni ezekkel az anyagokkal.

MBK 2000 Kft. - Budapest

MBK 2000 Kft. - Budapest

Az MBK 2000 Kft-t a beszállítók, a lakossági, viszonteladói és kivitelezői oldalon megjelenő vevők egyaránt stabil családi vállalkozásként és megbízható partnerként ismerték meg az építőanyag kereskedelemben. Munkatársaink széles körű anyagismerettel és kiválló szakmai tapasztalattal állnak vevőink rendelkezésére. Termékeink: Térburkolók, Burkolótéglák, Sziklakerti kövek, Kerámia Dísztéglák

Psader sziklakerti kövek

Psader sziklakerti kövek

Sziklakerti köveink kiválóak kerti tavak, kerti grillsütő, és természetesen sziklakertek kialakítására. Többféle színt is megtalálhat kínálatunkban, illetve az anyagokat tekintve is bő választékkal rendelkezünk: homokkő, mészkő, zeolit, riolit. Kerti sétányok kialakításához a gyorsan szikkadó gardenit kiválóan felhasználható, melyet szintén többféle színben és méretben forgalmazunk. A természetes kövek széleskörű felhasználásához kínálunk Önnek hasznos tanácsokat és bő választékot.

Térkő kereskedés - Balogunyom

Térkő kereskedés - Balogunyom

Választékunk kialakításánál törekszünk arra, hogy minden kertépítéshez szükséges anyagot megtaláljanak nálunk. A forgalmazott termékkörök az alábbiakban tekinthetők meg: kertépítő elemek, anyagok, kő-termékek.

Tuti menü