Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészetek képes leírás - Sziklakert.tlap.hu
részletek »

Kertészetek - Sziklakert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sziklakert.tlap.hu » Kertészetek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Abéliáskert - Szeged

Abéliáskert - Szeged

1995 óta családi házunk kertjében szaporítjuk, termesztjük, értékesítjük növényeinket. Életerős, egészséges növényekkel, tapasztalatainkkal, növényismeretünkkel, tanácsadással várjuk megtisztelő látogatását.

Dzsungelország - Mosonmagyaróvár

Dzsungelország - Mosonmagyaróvár

A Dzsungelország Kft. a nyugati régió egyik legnagyobb kertészeti centruma. 10.000 négyzetméteren megtalálható egy gazdaáruház, amelyben kedvére válogathat a márkás kerti kisgépek, kertiszerszámok, cserepek, fonott termékek, ajándéktárgyak, virághagymák, vetőmagok, virágföldek, növényvédőszerek (mérnöki tanácsadással) között.

Éden Kertcentrum - Körmend

Éden Kertcentrum - Körmend

Már régóta kerestük a lehetőségét egy olyan kertközpont létrehozásának, amelyben egy hagyományos faiskolai áruda és egy virágbolt egyesítésével sokkal jobban meg tudunk felelni a vevői elvárásoknak. 2002-ben nyitottuk meg Körmenden az Éden Kertcentrumot, ahol a gyümölcsfától a cserepes dísznövényig mindent egy helyen be tudnak szerezni a vásárlók.

Fitoland dísznövénykertészet - Budapest

Fitoland dísznövénykertészet - Budapest

Látogasson el üvegházi dísznövény áruházainkba, faiskoláinkba, ahol összesen ~10.000 m2-en egzotikus- és népszerű növényeink óriási választékával találkozhat. Virágboltjainkban tapasztalt virágkötők készítenek gyönyörű csokrokat, és megalkotják növénydekorációs elképzeléseit, álmait.

Florapack kertészet - Dunaújváros

Florapack kertészet - Dunaújváros

Családi vállalkozásunk 1989-től termeszt növényeket. Az indíttatás a nagyszülőktől jött, hiszen Ők egész életükben kertészkedtek. Kezdetben egy fóliaházzal dolgoztunk, most 5 épületünk, egy faiskolás területünk, és egy kerti tavunk van, melyben a tavi halak és a vízinövények díszítenek. A fóliaházakban leveles és virágzó dísznövények, kaktuszok, pozsgások, tillandsiák, dézsás növények sokasága virít. A faiskolás kertben örökzöldek, lombhullatók, sziklakerti növényeket kínálunk. A kedves látogatóink télen is vásárolhatnak nálunk, hiszen egész évben nyitva vagyunk.

Hungaroplant Kft.

Hungaroplant Kft.

Kínálatunkban szerepelnek: fenyőfélék, díszfák és cserjék számos fajtája földlabdás és/vagy konténeres kiszerelésben. Az évelők között sziklakerti, virágágyi növények, díszfüvek, mocsári és vízinövények szezontól függetlenül megtalálhatók. Szezonálisan ajánlunk egynyári ágyás- és balkonnövényeket, mediterrán fajokat. Különlegességünk az eredeti japán kerti bonsai fák forgalmazása. Kiegészítő kertészeti termékeink: földkeverék, tőzeg, szerves- és műtrágya, fenyőkéreg. Üllőn 5 ha-os területen folytatunk konténeres faiskolai termesztést. Itt Thuja, Picea, Taxus és Juniperus fajok, fajták továbbnevelésével illetve alakra nyírásával foglalkozunk.

Kerti díszek, építmények, kiegészítők

Kerti díszek, építmények, kiegészítők

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Marsi-Ker Dísznövénytermesztő Kft. - Cegléd

Marsi-Ker Dísznövénytermesztő Kft. - Cegléd

Kertészetünk parkja több, mint 4000m2 területen fekszik. A nyolcvanas években kezdtük telepítését, ami azóta is folyik, rendszeresen bővítgetjük, gondozzuk. Az első, legidősebb növények a szarvasi arborétumból kerültek ebbe a környezetbe, és az átültetéseket is átvészelve gazdagítják ma is a park impozáns képét.

Molnár Díszfaiskola - Győrzámoly

Molnár Díszfaiskola - Győrzámoly

Örökzöld és lombhullató növényeket kínálunk nagy választékban minden méretben ingyenes házhozszállítással. Növényeinket jó minőségben és szolid árakon kínáljuk. Vállaljuk a nálunk vásárolt növények ültetését. Sziklakertek, támfalak, pihenők, árnyékolók kivietlezése, kertgondozás, fűnyírás, tereprendezés.

Hirdetés
New Garden kertészetek - Budapest

New Garden kertészetek - Budapest

Környezetünk harmóniájának megteremtésére kiváló lehetőséget nyújtanak a mindig változó növények ellentéteként nyugalmat, állandóságot sugalló kövek, sziklák. Kertészeteinkben Magyarországon egyedülálló választék áll rendelkezésére görgetegkövekből, sziklakerti kövekből.

Nyír-Salix Kft. - Nyíregyháza

Nyír-Salix Kft. - Nyíregyháza

nyíregyházi kertészeti áruda 1988-tól üzemel családi vállalkozásként, majd 1994-től Nyír-Salix Kft. néven folytatjuk a kereskedést. A Nyír-Salix Kft. Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kis- és nagykereskedőinek, valamint a lakossági ügyfelek igényeinek teljeskörű kiszolgálását tűzte ki céljául.

Silvanus Kertáruház - Budapest

Silvanus Kertáruház - Budapest

A díszfaiskola legnagyobb termesztő telepe 100 ha-os felülettel a Fertő-Hansági Tájvédelmi Körzetben, Kapuvár város közelében, Kistölgyfapusztán található. A cég a hazai ismertség mellett jelentős európai hírnévre is szert tett. Export forgalma az összes forgalom 35 %-át teszi ki. Hazai legfontosabb kereskedelmi partnerei az önkormányzatok, kertépítő cégek, és a kertészeti árudák.

SziKert dísznövény és gyümölcsfa webáruház

SziKert dísznövény és gyümölcsfa webáruház

Szilágyi Zsolt kertész vagyok. 1996-ban kezdtem vállalkozásomat. Folyamatosan bővítem kertészeti szolgáltatásaimat, illetve gyümölcs- és dísznövények árusítását. 2008-ban remélem nagy érdeklődéssel fogadják Kertészeti Webshop áruházi kínálatomat. Célom, hogy folyamatosan bővítsem, természetesen az Önök igényeihez igazodva növénytermékeink fajtaválasztékát.

Tulipa Kft. - Nyiregyháza, Gödöllő

Tulipa Kft. - Nyiregyháza, Gödöllő

Cégünk megalakulása óta foglalkozik cserepes dísznövények és holland virághagyma importjával illetve ezek és a saját kertészetünkben megtermelt vágott virág és cserepes dísz- növény kis- és nagykereskedelmi értékesítésével. A kereske- delmi tevékenységünk fontos részét képezi a saját hajtatá- sú illetve nevelésű egynyári virágpalánták és balkonnövények értékesítése.

Virágpaletta szövetkezet - Dabas

Virágpaletta szövetkezet - Dabas

Szeretettel üdvözöljük Önt a Virágpaletta Szövetkezet nevében. Egy egészen új szolgáltatás elindítását céloztuk meg, amelynek segítségével tájékoztatjuk olvasóinkat a legfontosabb tudnivalókról a virágokkal kapcsolatban, virágkötészeti ismeretekről, neves magyar virágkötőkről és növényápolási technikákról.

Tuti menü