Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertépítés, sziklakertek képes leírás - Sziklakert.tlap.hu
részletek »

Kertépítés, sziklakertek - Sziklakert.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sziklakert.tlap.hu » Kertépítés, sziklakertek
Keresés
Találatok száma - 42 db
A kert lakberendezője, Moka Garden

A kert lakberendezője, Moka Garden

Mivel a sziklakerti növények nem igényesek, nem szükséges sok időt tölteni a gondozásukkal. Amennyiben jól válogatjuk össze a szikladarabokat és a beültetendő növényeket is, sziklakertünk egész évben gyönyörű látványt nyújt. Amennyiben a kert tulajdonosa úgy véli, hogy egyedül túl nagy feladat a sziklakertet kialakítani, ebben az esetben elkészítjük a megálmodott kertet 3D-s látványterven, rövid határidővel és garanciával elvégezzük a szükséges kertépítési munkákat, majd fenntartjuk, gondozzuk az elkészült kertet.Weboldalunkon további a szolgáltatásokról, aktuális kerti munkákról, tippekről és trükkökről is olvashat a kertészet iránt érdeklődő.

Ars Natura - Páty

Ars Natura - Páty

A sziklakert a kert egyik legszebb, ugyanakkor a legtöbb gondoskodást igénylő eleme. Oldalunkon végig vesszük a sziklakert építés minden csínját-bínját, a sziklakerti kövek kiválasztásától a sziklakert gondozásáig. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és érdeklik a részletek, kérem tekintse meg oldalunkat!

Berend Kertépítő Vállalkozás - Göd

Berend Kertépítő Vállalkozás - Göd

1994 óta foglalkozunk kertépítéssel, kertfenntartással. Tevékenységeink közé tartozik: kézi és gépi tereprendezés, sziklakert-, támfalépítés, kerti tó létesítés, különféle burkolatok készítése, növények telepítése, füvesítés, gyepszőnyegtelepítés.

BotanikArt Kft. - Budapest

BotanikArt Kft. - Budapest

Cégünk egyedi kültéri-beltéri növény-víz-szikladekorációk, valamint kertek, parkok, tavak, patakok tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, 2010. nyarán megnyíló bemutatóközpontunkban.

Ciprus Kert

Ciprus Kert

Kertépítő vállalkozásunk 2002 tavaszán alakult. Kezdetben nyaralók, és magánkertek karbantartásával, mára már komplett kertek generál-kivitelezésével foglalkozunk. Kerttervezéstől a kivitelezésig : automata öntözőrendszerek telepítése , gyepszőnyeg - gyeptégla rakása , kerti tó és csobogó építése , kertvilágítás és sziklaker t építése , térkövezés -térburkolás , fakivágás , bozótirtá s , gépi kaszálás , termőföld szállítása , gépi földmunka . Munkáink nagy részét elsősorban Budapest és a Balaton környékén végezzük. Fontos számunkra a Megrendelőink igényeinek maximális kiszolgálása. Gyakorlott, és tapasztalt kertépítő csapatunk biztosítja Megrendelőink álmainak megvalósítását, remélve, hogy Önt is leendő kerttulajdonosaink között üdvözöljük.

Citi Kert Bt. - Budapest

Citi Kert Bt. - Budapest

Cégünk a Citi Kert Bt kertépítészettel, tájrendezéssel foglalkozik. A kerttervezés, kertépítés, kertfenntartás a cégen belül szerves egységet alkot, egymást kiegészítve, a visszacsatolásokon keresztül egymást erősítve fejlődnek. Ars poeticánk, mint név választásunk is érzékelteti a városi zöld növelése, a városi emberek életének élvezetesebbé, egészségesebbé tétele. Szeretnénk a sűrűn beépített betonsivatagba a természetből egy élő szeletet becsempészni, azt óvni, nevelgetni, napról-napra gondozni. Megrendelőinkkel hosszútávú kapcsolatok kialakítására törekszünk, kertjeink életében aktív részt vállalunk.

DG Budapest

DG Budapest

Design Garden Budapest többnyire a fővárosban és annak környékén lévő kertek építését vállalja. Hogyha építeni kell, Budapest tágabb régiójában is lehetséges emellett az egész országban is egyéni szerződéssel. Mindenegyes olyan megbízást is elvállalunk, amelyben kizárólag tervezést igényel, hiszen a megrendelővel, ma már hála a kitűnő kommunikációs alternatíváknak, több módon is tudunk konzultálni és a komplett terveket is el tudjuk küldeni, és mindezt tudjuk egyeztetni és egyeztetni, hogy minden eleget tegyen a kívánalmaknak. A sziklakert építés könnyítése okán weboldalunkon elhelyezett növények között ajánlott szétnézni, hiszen a kliens tudja, hogy mit akar, milyen színeket, milyen növényeket. Ez óhatatlanul egy megfelelő kezdőpont, a megbeszéléshez és a sziklakert építés elkezdéséhez. Olyanforma szoftverrel tudjuk a kerttervezést megcsinálni, amely kettő és háromdimenziós modellezéseket készít, szóval a megrendelő magától értetődően látja, hogy amit szeretne az helytálló-e. Ennek okán lehet alakítgatni az elképzeléseket és megtalálni a legmegfelelőbb növényi rendezéseket.

Dubay kertterv

Dubay kertterv

Több évtizedes tapasztalat és sok, különböző stílusú, méretű és hangulatú kert áll mögöttünk, melyek az évek múltán is megőrizték a tervezett szépségüket. A kertterv készítésétől, a kivitelezésen át egészen a szaktanácsadásig. Japán kertek, kerti tavak, és kastélykertek is szerepelnek referenciáink között. Nézzen körül honlapunkon, tekintse meg képgalériánkat és keressen meg minket!

Esőmester

Esőmester

Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy az öntözőrendszer telepítés, a kerttervezés és kertépítés ne legyen rémálom! Megadjuk azokat a szempontokat, amik alapján a kertépítés és az öntözőrendszer telepítő kiválasztása nem a szerencsén múlik majd. Olvashat az öntözőrendszer előnyeiről, kertjében való jótékony hatásairól, és a tévhiteiről. Termék képeket referencia képeket nézhet meg az öntöző szórófejek működéséről, az öntözőrendszer telepítésének menetéről, valamint a kertek szépségéről, ahol az öntözőrendszerek működnek.

Hirdetés
Green Elite Kerttechnika

Green Elite Kerttechnika

A sziklakert mint kertdíszítő elem: Sziklakertet építhetünk egyszerűen csak mint díszítő elemet, így másodlagos funkcióval nem rendelkezik, 'csupán' díszítő értéke van. Ebben az esetben bármilyen nekünk tetsző kőanyagból létesülhet, bármilyen méretben és alakban, csak a képzeletünk szabhat határt.

Gyepmánia kertépítés

Gyepmánia kertépítés

Tekintse meg a Gyepmánia Bt. weboldalát, ahol készséggel állunk rendelkezésére a kertépítés égisze alá tartozó, mindennemű információval, tanácsadással, és természetesen termékekkel, szolgáltatásokkal! Automata öntözőrendszerek tervezése és kivitelezése, karbantartása és felújítása szakszerűen, továbbá csobogók, kerti tavak, sziklakertek kivitelezése, füvesítés, gyepszőnyeg terítés, illetve igény esetén teljes körű kerttervezés és kivitelezés A-tól Z-ig. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk kertjét - méghozzá fenntartható, gondozható módon. Kertfenntartást is vállalunk.

Györffy kertépítés

Györffy kertépítés

Kerttervezés, kertépítés, és kertfenntartás hozzáértő, tapasztalt szakemberekkel a Györffy Kert közreműködésével! Ha szeretne gyönyörű üdezöld kertet, amit a szomszédok is megirigyelnek, akkor válasszon minket, mi precíz munkával elvégezzük azt hamar, ami Önnek akár hónapokba telne. Györffy Kert 1980 óta!

JV Raszter Térkő

JV Raszter Térkő

Cégünk térkövek, térburkoló kövek, előregyártott betontermékek előállításával és forgalmazásával, foglalkozik. A térköveken kívül gyártunk szegélyköveket, paliszádokat, útépítési szegélyköveket, valamint magasépítési betontermékeket, zsaluköveket, falazóelemeket, födémbéléstesteket, kerítéselemeket, támfalelemeket. Térköveinket széles szín- és formaválasztékban készítjük, illetve a térkőburkolat építéséhez nélkülözhetetlen szegélyköveket is a térkő színéhez illeszkedő színekben gyártjuk. A manapság nagyon divatos, mediterrán színvilágot képviselik kevert színű térköveink: a sárgásbarna, sárgásnarancs, krémnarancs, az antikvörös és a terrakotta színű kövek.

Kállai Lajos - Győr

Kállai Lajos - Győr

1995 óta foglalkozom kertépítéssel, parkosítással. Ez idő alatt folyamatosan képeztem magam elméleti, és gyakorlati tudásanyaggal. A szorgalom, és egy kis szerencse lehetővé tette, hogy egyre nagyobb qvalitású munkára kértek megbízóim. Manapság nagy igény van a feng-shui elvei alapján megtervezett kertekre. Egyre többen kérik ez alapján elkészíteni kertjüket. A parkosításon belül specializálódtam a tóépítésre. Különleges összhatású sziklatavakat is építek, melynek hatalmas sikere van. A tavakra igény szerint különféle hidakat, és bármilyen nagyságú stégeket készítek és telepítek.

KaposKertész - Kaposvár

KaposKertész - Kaposvár

Cégünk nyolc év szakmai tapasztalattal, kertészeti szolgáltatások teljes körével várja Önt. Szolgáltatásaink: Kerttervezés, Kertépítés: Dísznövények, Sziklakertek, tavak, Kerti kiegészítők, Öntözőrendszerek, Gyógynövénykertek. Parkgondozás és Kertszépítés.

KarpatKert kertépítés - Budapest

KarpatKert kertépítés - Budapest

Kedves látogató! Mivel Ön most ezt a szöveget olvassa nem kétséges, hogy igényes az Önt körbevevő környezetre. Napjainkra sokunk számára fontossá vált, hogy minél szebb kertet varázsoljunk házunk köré. Egy jól megtervezett és kivitelezett kert nemcsak szemünk gyönyörködtetésére jó, hanem befektetés is egyben, növeli házunk értékét. A kertbe telepített öntözőrendszerrel kényelmesebbé tehetjük mindennapjainkat, továbbá pénzt is spórolhatunk vele, mivel kevesebb vizet használ el az adott terület megöntözésére, mint a slaggal való öntözés. Átlagosan 3-4 év alatt megtérül. Ha szeretné megtudni, hogy az Ön kertjéből mit lehet kihozni, keressen meg minket bátran. Tevékenységeink: Kertépítés, öntözőrendszer telepítés, kerttervezés, kertfelmérés, tóépítés, támfalépítés, térburkolás, térkövezés, kerítésépítés, növényültetés, füvesítés, gyepszőnyegezés, kertfenntartás, gyomirtás, tereprendezés, földcsere, terméskőburkolat, kerti világítás, tipegő, kerti utak, sziklakert, kertfenntartás.

Keczán Kertépítő Kft. - Szeged

Keczán Kertépítő Kft. - Szeged

Keczán József okleveles kertészmérnök vagyok. 1983 óta foglalkozom kertépítéssel, kertfenntartással. Vállalkozásomat is erre a tevékenységre hoztam létre. Főként Szegeden és környékén dolgozunk, de az ország számos részén vettünk és veszünk részt parképítési, kertépítési is fenntartási munkákban. Különleges szolgáltatásunk a gyepszőnyeg-telepítés, kisebb területen akár egy nap alatt elkészítjük a kész fűfelületet. Vállaljuk sziklakert és kerti tó kiépítését, automata öntöző rendszerek telepítését, valamint igény szerint kertek, parkok rendszeres karbantartását.

Tuti menü