Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sziklakert linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Sziklakert képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: sziklakert.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 140 db
(szikla)kert képekben -  Index Fórum

(szikla)kert képekben - Index Fórum

(szikla)kert képekben - Index Fórum

A kert lakberendezője, Moka Garden

A kert lakberendezője, Moka Garden

Mivel a sziklakerti növények nem igényesek, nem szükséges sok időt tölteni a gondozásukkal. Amennyiben jól válogatjuk össze a szikladarabokat és a beültetendő növényeket is, sziklakertünk egész évben gyönyörű látványt nyújt. Amennyiben a kert tulajdonosa úgy véli, hogy egyedül túl nagy feladat a sziklakertet kialakítani, ebben az esetben elkészítjük a megálmodott kertet 3D-s látványterven, rövid határidővel és garanciával elvégezzük a szükséges kertépítési munkákat, majd fenntartjuk, gondozzuk az elkészült kertet.Weboldalunkon további a szolgáltatásokról, aktuális kerti munkákról, tippekről és trükkökről is olvashat a kertészet iránt érdeklődő.

A kövek helyes kiválasztásáról

A kövek helyes kiválasztásáról

A legtermészetesebb hatás akkor érhető el, ha a kert környezetében fellelhető kőtípusból építed meg sziklakertedet. Klasszikus értelembe vett sziklakert építéséhez Magyarországon a mészkövek alkalmazása a legcélszerűbb, mivel ez a kőfajta a leggyakrabban előforduló kő a természetben.

A spirálkert gyógy- és fűszernövényei, díszvirágai!

A spirálkert gyógy- és fűszernövényei, díszvirágai!

A gyógy- és fűszernövényes spirálkert kiválóan egyesíti magában a permakultúra főbb alapelveit, mint az energiatakarékos tervezés és kivitelezés, a növények többszintes, emeletes elrendezése hatékony helykihasználás érdekében, és a diverzitás.

A sziklakert

A sziklakert

Hegyekben kirándulni igen szép élmény lehet, ezt aki próbálta nem felejti. Az itt szerzett tapasztalat emlékké érése veszi rá az embereket, hogy egy szeletet a hegyből otthon is megvalósítsanak. Hogyan lehet természethű a sziklakertünk?

A sziklakert építéséről egy kicsit többet

A sziklakert építéséről egy kicsit többet

A sziklakert fő alkotóeleme tehát a növény, a másik pedig a szikla. A sziklák, amellett, hogy a környezetet a növény eredeti élőhelyéhez hasonlóvá teszik és esztétikus hátteret biztosítanak, nagyon nagy szerepet játszanak az ide telepített növények mikroklimatikus igényeinek kielégítésében. A magasabb régiókból származó növények érzékenyek a talaj túlzott felmelegedésére, ezt szerencsére a nagyobb méretű kövek megakadályozzák, mivel talajba süllyesztett részük mindig hűvösen tartja a gyökérzetet.

A sziklakert varázsa

A sziklakert varázsa

A legtöbb kerttulajdonosnak az a fő gondja, hogy kicsi helyen hogyan lehetséges minél több növényt úgy elhelyezni, hogy a látvány minden évszakban szemet gyönyörködtető legyen. Hát erre való a sziklakert, benne alacsony termetű, szőnyegszerű vagy párnás alkatú évelő növényekkel, törpe örökzöldekkel.

A sziklakertről

A sziklakertről

Minden ami kertészet! Kertészeti tudnivalók, kertészeti tanácsok! A sziklakertről: Szilakert építése, Növények, évelők, Kövek sziklák, Föld, A sziklakert megfelelő fekvése, növényei, Mi is az a Sziklakert!?

A vácrátóti arborétum képekben

A vácrátóti arborétum képekben

Képek a vácrátóti arborétumról. Gyönyörű képekben mutatja be ez az oldal az arborétumot. Sziklakert, virágok, fák, a rendszertani gyűjtemény, különböző növények, madarak, patak... és mind képekben.

Hirdetés
Abéliáskert - Szeged

Abéliáskert - Szeged

1995 óta családi házunk kertjében szaporítjuk, termesztjük, értékesítjük növényeinket. Életerős, egészséges növényekkel, tapasztalatainkkal, növényismeretünkkel, tanácsadással várjuk megtisztelő látogatását.

Amit a futónövényekről tudni kell

Amit a futónövényekről tudni kell

A Homeinfo egy olyan csodás site, amelyen keresztül mindezt a segítséget igyekszünk megadni Önöknek az éteren keresztül, akár hol is tartanak az otthonteremtésben. A tervezéstől, a jogi procedúráktól a tervezésen és a kivitelezésen át egészen a berendezésig minden munkafázisban igyekszünk sok-sok tanácsot, ötletet, hasznos információt adni, amelyekkel ez a sok energiával, stresszel és persze kiadással járó folyamat örömteli eseménnyé válhat mindenki számára.

Ars Natura - Páty

Ars Natura - Páty

A sziklakert a kert egyik legszebb, ugyanakkor a legtöbb gondoskodást igénylő eleme. Oldalunkon végig vesszük a sziklakert építés minden csínját-bínját, a sziklakerti kövek kiválasztásától a sziklakert gondozásáig. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és érdeklik a részletek, kérem tekintse meg oldalunkat!

Bakker Holland Hungary Kft.

Bakker Holland Hungary Kft.

Bakker Európa legnagyobb, növényekkel foglalkozó csomagküldője. Olyan modern - több mint 700 főt foglalkoztató - vállalkozás, amely jó 60 éves tapasztalattal a háta mögött végzi ezt a tevékenységet. Sikerünk abban rejlik, hogy mindenkor csak a legmagasabb minőségű virághagymákat, rózsákat, cserjéket, virágmagokat és egyéb kerti termékeket szállítunk.

Berend Kertépítő Vállalkozás - Göd

Berend Kertépítő Vállalkozás - Göd

1994 óta foglalkozunk kertépítéssel, kertfenntartással. Tevékenységeink közé tartozik: kézi és gépi tereprendezés, sziklakert-, támfalépítés, kerti tó létesítés, különféle burkolatok készítése, növények telepítése, füvesítés, gyepszőnyegtelepítés.

Bíró Íriszkert

Bíró Íriszkert

Weboldalunkon, írisz /nőszirom/-, nárcisz-, és sásliliom /hemerocallis/- gyűjteményünket, valamint egyéb növény-fajtáinkat (pl. bazsarózsa, virágos cserjék, évelők) szeretnénk bemutatni. Növényeinket sok évvel ezelőtt kezdtük el gyűjteni, pusztán hobbiból, kedvtelésből. Majd körülbelül 10 éve, egy véletlen folytán találkoztunk az írisszel, és annak sokféleségével, mely megalapozta a gyűjtési szenvedélyünket. Mára egy jelentős íriszkerttel rendelkezünk, a magas íriszekből(Iris Barbata Elatior) több, mint 300 féle, a törpeíriszekből (Iris Barbata Nana) több, mint 70 féle különböző színű változattal.

Bodakert kertészet

Bodakert kertészet

Cégünk 2002. óta foglalkozik évelőtermesztéssel, elsősorban viszonteladóknak, árudáknak, kertépítőknek kínáljuk növényeinket, de egyéni vásárlókat is kiszolgálunk egyaránt! Telephelyünk Lakhegyen, Zala megye és Vas megye határán található, Zalaegerszegtől északra 15km-re, Egervár mellett. Kertészetünkben főleg lágyszárú sziklakerti, virágágyi, árnyéki és gyeppótló dísznövényeket, díszfűveket és évelő fűszer és illatnövényeket, továbbá szukkulenseket, cserjéket termesztünk. Fő specialításunk az alacsony növekedésű (sziklakerti) évelők! Saját keverésű földkeverékbe ültetünk, melynek előnye, hogy a növények eltarthatósága könyebb szélsőséges körűlmények közt is. Nem meghajtatott növényeket árúsítunk, melyek vásárláskor gyönyörűek, de 'pillanatnövények', hanem erős, kompakt, megfelelő időszakban virágzó, és évek multán is egészségesen fejlődő dísznövényeket!

BotanikArt Kft. - Budapest

BotanikArt Kft. - Budapest

Cégünk egyedi kültéri-beltéri növény-víz-szikladekorációk, valamint kertek, parkok, tavak, patakok tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, 2010. nyarán megnyíló bemutatóközpontunkban.

Tuti menü